- Mokymo turinį ir taikomus mokymo metodus lanksčiai pritaikome asmeniniams Jūsų poreikiams.
- Taikome naujausius ir efektyviausius mokymo metodus bei šiuolaikines edukacines priemones.
- Mokymus veda kvalifikuoti bei patyrę dėstytojai.
- Visas mokymo programas sudarome pagal specialistų rekomendacijas.
- Naudojame šiuolaikinę vaizdo, garso ir kitą interaktyvią įrangą.
- Sistemingai stebime paslaugų kokybę ir nuolat tobuliname (MC ”Žinių gausa” kursų kokybė įvertinta ISO 9001 sertifikatu).
- Neabejojame savo paslaugų kokybe, todėl suteikiame 7 dienų pinigų grąžinimo garantiją.
kvapnios kavos su saldėsiu pertraukėlę.
Maisto medžiagų
apibrėžimai ir savybės. Aptariami pagrindinių produktų maistinės ir energetinės
vertės. Maisto vertingumo kriterijai - lentelė.
Aktualios
sąvokos: tausojantis, ekologiškas, perdirbtas, apdorotas, nauji maisto produktai.
Mitybos
režimas. Medžiagų apykaitos sąvoka. Vaikų medžiagų apykaitos ypatumai.
Praktinis
darbas. Maistinių medžiagų skaičiavimas, produktų parinkimas pagal
vitaminų/mineralų poreikį
Specialiųjų
poreikių grupės. Vaikų nutukimas. Alergija ir netoleravimas. Diabetas.
Nišinės mitybos
kryptys. Vegetarizmas, veganizmas, žaliavalgystė.
Kilo klausimų?
Parašykite mums!